Παρασκευή, 4 Απριλίου
ΤΡΙΚΑΛΑ

"DeepLogic: Καινοτομία και λύσεις με βάθος – Γνωρίστε την ομάδα μας και την αποστολή μας."

Expertise

Web design

01

Branding

02

E-commerce

03

Web Hosting

04

Deeplogic | Ανακαλύψτε το μέλλον της τεχνολογίαςDeeplogic | Ανακαλύψτε το μέλλον της τεχνολογίας

© Copyright 2025 • DEEPLOGIC • All Rights Reserved • Developed by LeO_TriA

Δημιουργία Blog: Η #1 Συνταγή για Δωρεάν Επισκεψιμότητα

21 Φεβρουαρίου, 2025

 

Έχετε ξοδέψει μεγάλα ποσά χρημάτων για να διαφημιστείτε στο Internet, άλλοτε με ικανοποιητικά, άλλοτε με μέτρια αποτελέσματα, ή – σε πολλές περιπτώσεις – το Budget σας δεν επαρκεί ώστε να αποκτήσετε την προβολή που θεωρείτε πως αρμόζει στην επιχείρηση σας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, συνεργάτες, πελάτες, ή άλλα άτομα του στενού σας κύκλου, σας έχουν πείσει πως η επισκεψιμότητα σας θα αυξηθεί μόνο αν διαθέτετε χιλιάδες ευρώ μηνιαία σε πολλαπλές καμπάνιες και στρατηγικές προώθησης.

Όμως, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στις 6 Σκληρές Αλήθειες για τη Διαφήμιση στο Internet που Πρέπει να Γνωρίζετε, η παραπάνω διατύπωση όχι απλά δεν ισχύει, αλλά αγνοεί μάλιστα και μια σημαντικότατη παράμετρο.

Η Δωρεάν Επισκεψιμότητα υπάρχει, είναι στη διάθεση όλων όσων την επιδιώξουν, και μπορείτε κι εσείς να τη χρησιμοποιείτε για να μετατρέπετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, σε πελάτες.

Η κίνηση Ματ που καλούμαστε να κάνουμε λοιπόν για να προσελκύσουμε δωρεάν Επισκεψιμότητα, είναι φυσικά η δημιουργία Blog.

Είναι αρκετοί οι λόγοι για τους οποίους ένα Blog αποτελεί μια εγγυημένη επένδυση. Παρακάτω, πρόκειται να ενημερωθείτε για τους 4 σημαντικότερους εξ’ αυτών.

Περιεχόμενα άρθρου
Μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο τίτλο.
  • 1. Η Google λατρεύει το κείμενο
  • 2. Δημιουργία Blog σημαίνει δημιουργία κοινότητας, και η κοινότητα προϋποθέτει εμπιστοσύνη
  • 3. Μα ποιος διαβάζει ακόμη κείμενο; Δεν θεωρείται ξεπερασμένο;
  • 4. Γιατί η δημιουργία Blog έχει πολλά κοινά με ένα αγορασμένο διαμέρισμα

Ας ξεκινήσουμε από το τεχνικό κομμάτι πρώτα.

1. Η Google λατρεύει το κείμενο

Και αν η Google λατρέψει το κείμενο σας, τότε θα λατρέψει και την ιστοσελίδα σας.

Έτσι, θα την «πλασάρει» υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα αποκτήσετε περισσότερη δωρεάν επισκεψιμότητα, άρα και περισσότερους υποψήφιους πελάτες.

Το να δεσπόζει η ιστοσελίδα σας σε μια από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, είναι το αντίστοιχο του να έχετε το φυσικό σας κατάστημα σε μια από τις κεντρικότερες θέσεις ενός πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου, με μια βασική διαφορά όμως.

Κάποιος μπορεί να βρεθεί τυχαία εκεί, ή για μια απλή βόλτα σε έναν τέτοιο εμπορικό δρόμο. Στη Google, δεν μπορεί να έχει πληκτρολογήσει τυχαία αυτό που αναζητεί. Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το “κεντρικότερο” κατάστημα στην κατάταξη, και μάλιστα χωρίς κανένα “ενοίκιο”.

Τα μοναδικά στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεση της η Google για την επιχείρησή σας ώστε να σας προωθήσει στην κορυφή των αναζητήσεων, είναι τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας (επισκεψιμότητα, χρόνος παραμονής στη σελίδα, συχνότητα επίσκεψης, κ.ά.), καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο της.

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας φυσικά, είναι κατά κόρον κείμενο. Ο τρόπος λοιπόν με τον οποίον η Google αξιολογεί το κείμενο σας, έχει σημαντική σχέση με το SEO.

Τι είναι όμως SEO;

Τα αρχικά αυτά σημαίνουν «Search Engine Optimization». Εν ολίγοις, το SEO αφορά όλες εκείνες τις ενέργειες που γίνονται εντός και εκτός ιστοσελίδας, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάταξή της στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ο αλγόριθμος «διαβάζει» το κείμενο μιας ιστοσελίδας, και ανάλογα με το αν αυτή διαθέτει όρους που αναζητεί συχνά ο κόσμος ή όχι, προωθεί υψηλότερα (ή χαμηλότερα) την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Φυσικά, δεν είναι μια διαδικασία τόσο απλή όσο ακούγεται. Γι’ αυτό, μπορείτε πάντα να διεισδύσετε βαθύτερα στα μυστικά το αλγορίθμου απαντώντας στις 10 πιο Σημαντικές Ερωτήσεις για το SEO.

Ίσως έχετε ξεκινήσει να υποψιάζεστε ήδη γιατί η δημιουργία Blog για την επιχείρηση σας, είναι ο ευκολότερος τρόπος να εξασφαλίσετε δωρεάν επισκεψιμότητα.

Το Blog είναι κείμενο. Η Google λατρεύει το (καλό) κείμενο. Άρα η Google λατρεύει τα καλά Blogs.

Θέλετε να μάθετε τι κάνει ένα Blog να θεωρείται «καλό», εκτός από το SEO του;

Φυσικά η εμπιστοσύνη που δημιουργεί και εμπνέει.

2. Δημιουργία Blog σημαίνει δημιουργία κοινότητας, και η κοινότητα προϋποθέτει εμπιστοσύνη

Την τελευταία φορά που επισκεφθήκατε ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο, είναι πολύ πιθανό να τα επιλέξατε χάρη στις αξιόλογες κριτικές τους. Εμπιστευθήκατε δηλαδή, τη γνώμη άλλων ατόμων με παρόμοιο γούστο, ώστε να επενδύσετε σε ένα προϊόν, σε μια εμπειρία.

Η δημιουργία Blog σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε την επιχείρηση σας σε ένα «ανοιχτό βιβλίο». Ένα ανοιχτό βιβλίο, το οποίο είναι διαθέσιμο προς όλους ανά πάσα στιγμή.

Σε ένα Blog μπορείτε να φιλοξενείτε κείμενα χωρίς περιορισμούς στη θεματολογία ή το μέγεθος. Μπορείτε να εκφράζετε την άποψη σας σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε, καθώς και να προσφέρετε απλόχερα πληροφορίες τις οποίες θα βρει χρήσιμες το κοινό σας.

Δώστε όμως την απαραίτητη προσοχή στην τελευταία πρόταση.

Οι πληροφορίες που προσφέρετε – και ο τρόπος που τις προσφέρετε – μπορούν να σημάνουν τη διαφορά σχετικά με το πόσοι θα σας εμπιστεύονται, και πόσο θα σας εμπιστεύονται.

Άτομα με κοινούς προβληματισμούς, κοινά πιστεύω, ή κοινές συνήθειες, αποτελούν εξ’ ορισμού μια κοινότητα. Αν όλα αυτά τα άτομα που αναζητούν απάντηση σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα, βρουν την απάντηση στο Blog σας, συγχαρητήρια! Μόλις δημιουργήσατε τη δική σας κοινότητα, κάνοντας ένα μικρό πρώτο βήμα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της.

Συνεχίστε να δίνετε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις τους, και προσφέρετε καθημερινά Tips που ίσως χρειάζονται. Ενημερώστε τους για όλα τα θέματα που ενδεχομένως να τους απασχολούν. Να είστε σίγουροι πως θα επιστρέφουν ξανά και ξανά όσο συνεχίζετε να παρέχετε πολύτιμο περιεχόμενο.

Όσο περισσότερες πληροφορίες προσφέρετε σε εκείνους που τις αναζητούν, τόσο το Blog σας θα καθιερώνεται στη σκέψη του κοινού ως το μέρος που μπορεί ο καθένας να λάβει τις απαντήσεις που χρειάζεται. Έτσι, χτίζετε ταυτόχρονα ένα status εξειδίκευσης ή και αυθεντίας.

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι αν οι αναγνώστες σας χρειαστούν κάποιο προϊόν συναφές με αυτό που παρέχετε, οι πιθανότητες να απευθυνθούν πρώτα σε εσάς και μετά (ή και καθόλου) στον ανταγωνισμό, είναι με το μέρος σας.

Αν εξηγείτε με λεπτομέρεια στο Blog σας τον τρόπο που λειτουργεί ένα μηχάνημα το οποίο εμπορεύεστε, δίνετε στους υποψήφιους πελάτες να καταλάβουν ότι κατέχετε σε μεγάλο βαθμό το αντικείμενο. Αν προσφέρετε έμπνευση σχετικά με τους συνδυασμούς των ρούχων που θα καθορίσουν τις τάσεις αυτής της σεζόν, οι υποψήφιοι πελάτες σας θα ξέρουν ότι η επιχείρηση σας βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στο χώρο της μόδας.

Υπάρχουν δεκάδες ακόμη παραδείγματα, η κεντρική ιδέα όμως παραμένει ίδια.

Η Δημιουργία Blog φέρνει αρκετή δωρεάν επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, και η δωρεάν επισκεψιμότητα δημιουργεί υποψήφιους πελάτες. Κερδίστε την εμπιστοσύνη τους αποδεικνύοντας ότι κατέχετε πλήρως ένα αντικείμενο, και εκείνοι θα σας ανταμείψουν.

Κάντε τους να αναρωτηθούν «Αν μου προσφέρει τόσες χρήσιμες πληροφορίες δωρεάν, πόσα ακόμη μπορεί να μου παρέχει επί πληρωμή;». Αυτόματα, έχετε κερδίσει έτσι πάρα πολλούς «πόντους» στο παιχνίδι της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης.

Προσοχή όμως!

Οι «πόντοι» που αναφέρουμε παραπάνω, δεν εξαργυρώνονται άμεσα. Όπως ήδη γνωρίζετε, όσο δύσκολα χτίζεται η εμπιστοσύνη, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να χαθεί.

Μην βλέπετε το Blog σας σαν ένα δευτερεύον κανάλι πωλήσεων. Για την ακρίβεια, μην το βλέπετε καθόλου ως ένα κανάλι πωλήσεων.

Οι πιστοί αναγνώστες σας το επισκέπτονται τακτικά για να ενημερώνονται, και για να λαμβάνουν αξία. Αν αντλείτε την παραμικρή αφορμή ως ευκαιρία διαφήμισης ή πώλησης, αργά ή γρήγορα το κοινό θα σταματήσει να σας προτιμά. Η αντικειμενική πληροφόρηση που πίστευε πως λαμβάνει από το Blog, τώρα εκλείπει, και θα σας θεωρήσει «μια ακόμη ιστοσελίδα». Παν μέτρον άριστον λοιπόν.

Αν έχετε φτάσει ως εδώ, αναζητώντας τους λόγους για τους οποίους η δημιουργία Blog είναι μια αποδοτικότατη τακτική για να εξασφαλίζετε δωρεάν επισκεψιμότητα, τότε ίσως αναρωτιέστε…

3. Μα ποιος διαβάζει ακόμη κείμενο; Δεν θεωρείται ξεπερασμένο;

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή, εσείς διαβάζετε κείμενο.

Αναλογιστείτε τι σας έκανε να φτάσετε σε αυτό το σημείο στο συγκεκριμένο άρθρο, και θα κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος ακόμη επιλέγει να ενημερώνεται και να απαντά στις ερωτήσεις του από άρθρα σε Blogs.

Ειδήσεις που αφορούν συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, Fun Facts και Tips, ή απαντήσεις σε αιώνια διλήμματα. Συνεντεύξεις γνωστών ανθρώπων από κάθε χώρο, ακόμη και άρθρα χωρίς ξεκάθαρη δομή, σκοπό ή ύφος. Όλα τα παραπάνω είναι στη διάθεση κάθε ανθρώπου με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αν εσείς κάνετε μια στοιχειωδώς ικανοποιητική δουλειά στο Blog σας, θέλοντας και μη, θα προσελκύσετε αναγνώστες.

Οι αναγνώστες ενός Blog μπορεί να είναι «απλοί περαστικοί», ή να βρέθηκαν εκεί τυχαία. Μπορεί να κάνουν έρευνα αγοράς, ή να αναζητούν στο Blog σας μερικούς λόγους για να εμπιστευτούν την επιχείρηση σας. Πρόκειται για υποψήφιους πελάτες διάφορων «θερμοκρασιών», οι οποίοι μπορεί από εντελώς άγνωστοι, να μετατραπούν στους πιο φανατικούς σας πελάτες.

Τι εννοούμε με τον όρο «θερμοκρασιών»;

Αφήστε μας να το απλοποιήσουμε, όπως το έκανε με μεγάλη επιτυχία ο Sabri Suby στο βιβλίο του “Sell Like Crazy”.

Στατιστικά προσεγγίζοντας το καταναλωτικό κοινό, σχηματίζεται μια πυραμίδα.

  1. Στη βάση της, με ποσοστό 60%, βλέπουμε πως οι υποψήφιοι πελάτες κάθε επιχείρησης αγνοούν πλήρως την ύπαρξη ενός προβλήματος το οποίο ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν. Και γράφοντας «αγνοούν», δεν εννοούμε ότι το γνωρίζουν και το αποφεύγουν, εννοούμε ότι δεν αντιλαμβάνονται καν την ύπαρξη του.
  2. Λίγο παραπάνω, με 20%, βλέπουμε πως υπάρχει μια μερίδα κόσμου η οποία γνωρίζει πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή κάποια έλλειψη. Το ποσοστό αυτό έχει συνείδηση μιας κατάστασης η οποία χρειάζεται επίλυση ή υποστήριξη, όμως δεν προχωρά σε επόμενες ενέργειες.
  3. Φτάνουμε ένα βήμα απόσταση από την κορυφή. Ένα 17% του αγοραστικού κοινού βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης πληροφοριών και έρευνας αγοράς. Γνωρίζουν δηλαδή ότι έχουν ελλείψεις ή άλλα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης ή υποστήριξης, και φροντίζουν να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Αναζητούν όλες τις πιθανές εναλλακτικές, ενώ ίσως ήδη να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά μεταξύ ανταγωνιστικών επιχειρήσεων. Κρατήστε στη σκέψη σας την κατηγορία του 17%, θα επιστρέψουμε σε αυτή πολύ σύντομα.
  4. Τέλος, το κορυφαίο 3% των καταναλωτών βρίσκεται σε μια φάση όπου κρατάει την τραπεζική του κάρτα στο χέρι, και ετοιμάζεται να τη χρησιμοποιήσει σε όποια επιχείρηση έρθει πρώτη στη σκέψη του.

Η τελευταία, είναι η πιο εύκολη περίπτωση υποψηφίων πελατών καθώς γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να αγοράσουν, και το μόνο που μένει είναι να το πληρώσουν. Είναι σα να το ζητήσατε από ένα μαγικό λυχνάρι, και αυτό να πραγματοποίησε άμεσα την ευχή σας.

Όμως επειδή η αγορά δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι, δεν μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό το 3%. Μπορείτε ωστόσο να μετατρέπετε τους καταναλωτές του 17% σε πελάτες του 3%, ή ακόμη καλύτερα, να προωθήσετε κλιμακωτά τους καταναλωτές που βρίσκονται χαμηλότερα στην πυραμίδα σε υψηλότερα σημεία, κάνοντας ένα βήμα την φορά.

Γιατί είναι σημαντικοί οι πελάτες του 17%;

Μέσα από τη δημιουργία Blog για την επιχείρηση σας, έχετε την ευκαιρία να τους μετατρέψετε οργανικά σε πελάτες του 3%.

Οι πελάτες αυτοί ήδη αναζητούν πληροφορίες, και είναι στο χέρι σας να καταλήξουν να διαβάζουν τις δικές σας πληροφορίες. Όταν αποκτήσουν όσα ακριβώς χρειάζονται για να πειστούν ότι η επιχείρηση σας είναι η κατάλληλη για να καλύψει την ανάγκη τους, απομένουν μόνο τα τυπικά της υπόθεσης.

Με αντίστοιχες αναγωγές – και σίγουρα όχι βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις – μπορείτε να προωθήσετε πελάτες από κάθε επίπεδο της πυραμίδας, ένα σκαλί ψηλότερα. Η δημιουργία Blog είναι μια στρατηγική κίνηση, και αν την αξιοποιήσετε σωστά, θα καταλήξετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και από ανταγωνιστές σας οι οποίοι ξοδεύουν μια περιουσία για διαφημίσεις στη Google.

Το Blog σας μπορεί να γίνει ένας φορέας για δωρεάν διαφήμιση στη Google. Κάτι που ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως πιστέψτε μας, είναι ακριβώς έτσι.

Οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα σας, αποτελεί επένδυση. Έτσι, ειδικά εφόσον μιλάμε για δωρεάν επισκεψιμότητα, η επιστροφή της επένδυσης – από μαθηματικής πλευράς – μόνο ως μεγάλη μπορεί να χαρακτηρίζεται.

4. Γιατί η δημιουργία Blog έχει πολλά κοινά με ένα αγορασμένο διαμέρισμα

Ένα διαμέρισμα το οποίο έχετε στην κατοχή σας και ενοικιάζετε σε άλλους με επενδυτικό σκοπό, σας αποφέρει σταθερά έσοδα σε μηνιαία βάση.

Ακόμη κι όταν η εισοδηματική ροή της επιχείρησης σας δεν είναι αυτή που επιθυμείτε, κάθε αρχή του μήνα αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας πως θα σας καταβληθεί ένα Χ ποσό ως κέρδος σε μια επένδυση που κάνατε πριν από πολύ καιρό.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν, συμβαίνει και αν επενδύσετε στη δημιουργία Blog για την επιχείρηση σας.

Δημιουργώντας τον αντίστοιχο «χώρο» στην ιστοσελίδα σας ώστε να φιλοξενείτε το δικό σας Blog, ουσιαστικά αποκτάτε ένα διαμέρισμα στην “πολυκατοικία” του διαδικτύου. Από τους δεκάδες, εκατοντάδες, ή και χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες του Blog σας, κάποιοι από αυτούς πρόκειται να γίνουν “μόνιμοι κάτοικοι”. Δηλαδή, συχνοί αναγνώστες και πελάτες σας.

Εκείνοι λοιπόν, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σας καταβάλλουν το “ενοίκιο” πάντα στην ώρα του.

Ας αφήσουμε όμως τα ακίνητα, και ας το δούμε πιο συγκεκριμένα.

Τα άρθρα σας αποτελούν επένδυση, κι αυτό γιατί θα βρίσκονται για πάντα στο Blog σας. Για όποιον τα αναζητήσει άμεσα, ακόμη και για όποιον αναζητήσει πληροφορίες τις οποίες αυτά περιέχουν, θα βρίσκονται εκεί. Γράφονται 1 φορά, ανανεώνονται ίσως σε μερικά σημεία τους όποτε αυτό απαιτηθεί, και αυτό ήταν. Παραμένουν στη διάθεση όσων θέλουν να ενημερωθούν ή και να ψυχαγωγηθούν διαβάζοντας τα.

Αν κάνετε καλή δουλειά στα άρθρα σας στο κομμάτι του SEO, αν παρέχετε πολύτιμες και διαχρονικές πληροφορίες για ερωτήματα που απασχολούν συγκεκριμένα ποσοστά του καταναλωτικού κοινού, τα άρθρα σας θα σας φέρνουν δωρεάν επισκεψιμότητα με αέναο τρόπο.

Δεν πρόκειται να «θαφτούν» από τον αλγόριθμο αν οι πληροφορίες τους είναι χρήσιμες και πάντα επίκαιρες, ενώ επίσης δεν πρόκειται να «χάσουν» από υποδεέστερης ποιότητας άρθρα, στη μάχη της κατάταξης των αποτελεσμάτων της Google αν τα έχετε κάνει όλα σωστά.

Αν ο κόσμος δεν σταματήσει να αναζητά τους όρους τους οποίους αναζητά, δεν θα σταματήσετε να έχετε και δωρεάν επισκεψιμότητα, τόσο απλά.

Και όσο έχετε επισκεψιμότητα (υπενθυμίζουμε: δωρεάν επισκεψιμότητα), η Google σας προωθεί ολοένα και υψηλότερα. Όσο είστε ακόμη υψηλότερα, νέοι αναγνώστες θα σας ανακαλύπτουν, δημιουργώντας μια σπειροειδώς ανοδική πορεία, από την οποία μόνο να κερδίσετε μπορείτε.

Δωρεάν Επισκεψιμότητα και… Είμαστε ακόμα ζωντανοί

Υπάρχει ένας ακόμη σημαντικότατος λόγος για τον οποίο το Blog σας αποτελεί σημαντικότατη επένδυση αναφορικά με τη δωρεάν επισκεψιμότητα που σας παρέχει. Όσο παράγετε περιεχόμενο, τόσο συνεχίζετε να βγάζετε προς τα έξω μια «ζωντανή» εικόνα για την ιστοσελίδα σας.

Σκεφτείτε το πρακτικά, ορίστε ένα παράδειγμα.

Ένας υποψήφιος πελάτης αναζητά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, και καταλήγει ανάμεσα σε 2 ιστοσελίδες επιχειρήσεων. Η 1η ιστοσελίδα, αποτελεί μια τυπική ιστοσελίδα επιχείρησης, το περιεχόμενο της οποίας δείχνει να ανανεώθηκε πριν από 3 χρόνια.

Η 2η ιστοσελίδα, είναι πάλι μια τυπική ιστοσελίδα επιχείρησης. Εδώ να πούμε πως, κακώς είναι «τυπική». Το γιατί, θα το βρείτε εδώ: 10 Αλήθειες για τη Δημιουργία Eshop που δε θα Διαβάσετε Πουθενά.

Στη όμως 2η περίπτωση, υπάρχει ένα Blog που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.

Ποια επιχείρηση θα εμπιστευόσασταν ευκολότερα;

Εκείνη που έδειξε τα τελευταία «σημάδια ζωής» της πριν από 3 χρόνια, ή μια επιχείρηση που δείχνει ολοζώντανη και ενεργητική;

Ναι, χρειάζομαι Δωρεάν Επισκεψιμότητα. Όμως ποιος θα γράφει στο Blog;

Είστε οι με διαφορά δριμύτεροι γνώστες του αντικειμένου σας.

Αν δεν πιστεύατε κάτι τέτοιο οι ίδιοι, δεν θα είχατε φτάσει άλλωστε μέχρι αυτό το σημείο του άρθρου. Αναζητάτε έναν ακόμη τρόπο για να δώσετε στην επιχείρηση σας την προβολή που της αξίζει.

Ξέρετε λοιπόν καλά το αντικείμενο σας, και σε εμάς αρέσουν 2 πράγματα:

  • Να γράφουμε κείμενα
  • Να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που θέλουν να αναδειχθούν, και να εδραιώσουν τη θέση τους στην ψηφιακή αγορά.

Έτσι, αν κι εσείς πιστεύετε πως μπορούμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία Blog ή για άλλα εξίσου αποδοτικά και προσοδοφόρα Projects, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Published On: 21 Φεβρουαρίου 2025Categories: Web News86 wordsViews: 174
Go to Top